Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Kryp genom stan!

I dag smygstartar konstbiennalen i Göteborg när tolv konstnärer i tre dagar undersöker stan ur olika perspektiv. Roligast? Amerikanske William Popes ”Göteborg crawl” i morgon klockan tolv där han tillsammans med ett antal göteborgare undersöker staden ur asfaltperspektiv.

Den som vill vara med honom och krypa genom stan kan anmäla sig här. Ta med skydd för händer och knän och var beredd på att du kan få sätta på dig en ögonbindel! Allt kan hända! Samling vid den sammanflätade statyn i Slottsskogen.

Hela performancen filmas och visas sen på biennalen i augusti.