Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Årets första dopp i havet…


…och andra och tredje. Prisat vare Varbergs kallbadhus, denna underbara och vackra anläggning vid Varbergs fästning.
Det var på vippen att det inte blivit någon badpremiär i år. Isen i vår gick hårt åt stöttepelarna så hela kåken höll på att rasa ner i vattnet, men nu är delar av huset öppet igen. Åk dit, njut av de vackra kyrkfönsterna i bastun med utsikt ända till horisonten och stötta den verksamhet som håller liv i den gamla badkulturen.
Tio grader i luften, sju i vattnet, men säkert 30 i lä vid badhusväggen, bättre kan det inte bli.