Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Här gick det bra ändå

TCO vill tvinga fler att gå ut gymnasiet genom stoppa avhopparna från att få socialbidrag och A-kassa. Men alla kanske inte passar i skolan. Det kanske finns fler vägar än just gymnasiet. Se bara på Blondinbella, Isabella Löwengrip, som utsetts till årets svenska affärsnätverkare av Business Network International med 140 000 medlemmar i 48 länder.
20-åringen gjorde sig känd – och rik – genom sin blogg, har gett ut en bästsäljande bok, har andelar i fem bolag och går just nu en MBA-utbildning i Schweiz trots att hon inte ens har högskolebehörighet i Sverige; hon inte gick färdigt gymnasiet.