Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Ett tips till Anneli Hulthén

När Chicagos borgmästare för nio år sedan uppmanade Chicagoborna att läsa Harper Lees ”Dödssynden” för att stimulera debatten kring modern rasism såldes direkt ett ton (!) böcker.
Undrar vad göteborgarna skulle gå igång på? Värt ett test, Anneli Hulthén?
På tisdag klockan 18 diskuteras Harper Lees bok i poesihörnan på Stadsbiblioteket i Göteborg. På onsdag klockan 19 läser sju författare var sin text om en utvald dödssynd på Forum för poesi och prosa i konsertsalen, Musikens hus. Medverkande författare: Tua Forsström, Lena Andersson, Anne Swärd, Håkan Sandell, Maria Zennström, Peter Laugesen och Martin Engberg.