Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Allt kan hända

I tisdags var jag på dokumentärfilmsklubben Doc Lounge på Tredje Långgatan för att se en film om rymdturister. Men upptäckte att det jag fastnade mest för inte var affärskvinnan som betalat 140 miljoner kronor för sin resa utan kazakiska samlares livsfarliga jakt på rymdskräp som bokstavligen trillar ner från himlen efter uppskjutningen. Raketresterna består av metall av yppersta kvalitet och förvandlas av lokalbefolkningen till plåtskjul, kastruller eller redskap.
Dokumentärfilm vidgar världen!
I morgon visar Doc Lounge ”A normal life” om livet som sumobrottare. Allt kan hända.