Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Höjdare på hemmaplan

Att se Mats Eks hyllade uppsättning av Törnrosa (premiär på Göteborgsoperan i morgon lördag) eller Mozarts opera Trollflöjten kan kosta allt från 95 till 575 kronor beroende på plats och dag. Dessutom tillkommer resan för alla dansfantaster utanför Göteborg. Men nu finns chansen att se föreställningarna helt gratis i Trollhättan, Uddevalla, Skövde, Åmål och Falköping om du har har en högstadie- eller gymnasieelev hemma eller i din närhet. Föreställningarna ska nämligen sändas live på de regionala scenerna, Trollflöjten 3 februari och Törnrosa 2 mars. Vänder sig till skolelever, men vuxna får gärna följa med som sällskap.
Bara att haffa närmsta granne i rätt ålder och be att få följa med!