Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Fel taktik

Nu ska Swedbank locka kunder med hjälp av en ny nätsåpa på webb-sajten, läser jag i Dagens Industri.
Jag skulle bli mer lockad om banken satsade på låga räntor, bra service och bättre säkerhet för utlånade pengar. För att inte tala om vad lockad jag skulle bli om man slutade finansiera fotbollsarenor och betala ut bonusar till cheferna trots att koncernen går med förlust.
Läser i tidningen att banken inte vill berätta hur mycket nätsåpan kostar. Den bristen på öppenhet med spararnas pengar känns inte heller särskilt lockande.