Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Birro, live!

Den som inte fått nog av Peter Birro efter sommarens repriser av de fantastiska tv-serierna Hammarkullen, Det nya landet och Upp till kamp har chansen att möta honom live om några veckor. 10 september håller han nämligen ett samtal om sitt arbete som manusförfattare på bio Roy på Avenyn, läser jag i bions första nyhetsbrev för hösten.
I dag är det viktigare än någonsin att detfinns historier och berättelser som bråkar och gör motstånd”, skrev Peter Birro på GT:s kultursida när Upp till kamp hade premiär. Vi som tittade kunde bara hålla med.
Hela programmet finns på
www.bioroy.se.