Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Traktormusik

På landet behöver man aldrig ha tråkigt. Har vi tröttnat på havet, blåbären, kantarellerna och lässtunderna framför brasan blir det en tur till Tofta Sjögård på Orust på söndag för att lyssna på Sven-Åke Johanssons ”Konsert för tolv traktorer”.
Alla maskinerna är tjeckiska Zetor-traktorer, minst 50 år gamla och fortfarande i bruk hos lantbrukarna Olssons nästgårds.
Har man lyssnat på ”Konsert för Hemglassbilar”, sett truckbalett på Götaplatsen och ”Konsert för HD-motorcyklar” på Sergels torg har man ju lite att jämföra med. Tofta Sjögård, here we come!