Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Ingen kris för honom

Han fick rätt många miljoner när han sålde lyxvillan vid havet i Hovås härom året. Men det är inget mot den utdelning som finansmannen Roger Akelius beviljat sig själv ur bolaget Akelius fastigheter som äger 30 000 hyreslägenheter i Sverige, läser jag i Dagens Industri. Vid en extra bolagsstämma i Danderyd (med bara tre personer närvarande) klubbades en rekordutdelning på en miljard kronor kontant till fastighetskungen.
Finanskris? Inte för Akelius. Möjligen för de hyresgäster som drabbats av finanskrisen och med sina hyror ska dra in stålarna…