Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Stadsmuseet i kväll

De fattiga blir allt fattigare och de rika allt rikare i Göteborgsregionen visar en ny forskningsrapport. Om den berättar professor Roger Andersson i kväll klockan 17 i Stadsmuseets intressanta seminarieserie Mellanrum. Som jag förmodar är initierad av museets sparkade chef Ingrid Lomfors.
Kulturchefen Björn Sandmarks sätt att göra sig av med Lomfors har väckt heta känslor förstår jag och jag har fått många mejl från medarbetare som inte står bakom kritken mot Lomfors och varit förtvivlade över att hon fått gå. Jag hoppas det är så högt i tak på museet att även de åsikterna får framföras.
Missar ni seminariet på museet i kväll – köp GT i morgon och läs mer om de ökande klassklyftorna i regionen.