Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

De försöker och försöker…

Bokmässan i Göteborg får nästa vår konkurrens från Stockholm, läser jag i DN. Är det andra eller tredje gången man försökt dra i gång en konkurrerande bokmässa utan att lyckas? ”Förlagen vill nog ha kvar bokmässan i Göteborg, alla från Stockholm åker dit ner och har väldigt trevligt, men samtidigt ser de affärsmöjligheterna i att ha en bokmässa i Stockholm”, hoppas informationschef Björn Delin på Älvsjömässan.
Men hörru, det är just att ha trevligt som är grejen. I Göteborg behöver man inte sticka från mässan klockan fyra för att hämta barnen på dagis. Här sitter man kvar en stund till, går på ett extra seminarium, hänger i hotellbaren, möter nya människor och får det där utrymmet i livet som gör att oväntade idéer föds.
Nej, inte just för att det är i Göteborg, men just för att mässan inte hålls ”hemma”.