Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anders Nilsson

Dennerby snackar skit

Han snackar en del goja den där Dennerby. Som vid presskonferensen efter gårdagens förlust mot där han slog fast att han inte bestämt vilken målvakt som ska stå i OS. Skitsnack, säger jag.

Hedvig Lindahl har länge varit Thomas Dennerbys förstaval och historien har med odiskutabel tydlighet visat att inget kunnat rubba förbundskaptenens förtroende för Kristianstadsmålvakten.

För Hedvig Lindahl har inte direkt varit en kassaskåpssäker sista utpost i tidigare mästerskap. Blunders har varvats med närmast horribla misstag – som kostat mål, poäng och placeringar.

Att Sofia Lundgren och Kristin Hammarström har gjort fantastiska säsonger i sina respektive klubblag har inte påverkat Dennerbys förtroende för Hedvig Lindahl, så varför skulle han vika från det spåret nu?

”Vi har tre bra målvakter och inget är klart vem som står i OS. Det gör den som är bäst 25 juli”, är ett uttalande som i mina öron bara känns som spel för galleriet.

Varför fick Hedvig Lindahl annars starta i Sveriges båda matcher i Volvo Winners Cup? Nej, gårdagens uttalande är inte värt att ta på allvar. Dennerby har redan gjort sitt val och jag törs sätta ett riktigt stort belopp på att han låter Hedvig Lindahl vakta målet när Sverige ställs mot Sydafrika på Ricoh Arena den 25 juli.