Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gyllene Tider i klubbform

Dagens Expressen skickar med fyra getingar från Tylösand.

Micke Syd berättar om GT:s livefilosofi

 

LIVE. I dagens Expressen finns en utförlig rapport från Gyllene Tiders smygpremiär, som utspelade sig i Leif’s Lounge – en del av Per Gessles Hotell Tylösand – i går. Roligt var det – recension finns här.

På frukosten i morse träffade jag bandets trumslagarhjälte Micke Syd Andersson, som var på väg till ett sextimmars (!) träningspass nere på den regntunga beachen. Gyllene Tiders repetitioner inför den gigantiska sommarturnén (start nästa fredag) börjar i Halmstad Arena i morgon.

Som journalist brukar man alltid hoppas annorlunda, men Micke Syd hade givetvis redan hunnit läsa undertecknads recension i Expressen. Och hade svar på den inbyggda kritiken (om att de gör väldigt lite extra med låtarna).

– Jag förstår precis vad du menar, men jag tror inte det är rätt väg för oss att gå. Det är nio år sedan vi var ute på turné senast, och folk vill inte höra några nya konstiga versioner av hitsen. Det är låtar som är begränsade i sitt format och som låter bäst när de spelas som de var tänkta. Keep it simple!

För övrigt har jag varit skeptisk till Instagrams nya funktion med filmklipp, men under konserten i går kändes rörliga bilder som en alldeles utmärkt innovation. Kolla in @pappapop för ett par snuttar svettig klubbsuccé med Gessle & co.

Det om det. Nu gasar jag vidare mot Bråvalla. Har vissa planer på att lyssna på den här non-stop på vägen: