Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Smal och sund med GI i sommar

Ät, njut och kom i toppform i sommar!
Ny finns nya GI&hälsa i butik! Här bjuder vår kostexpert Ulrika Davidsson på 52 härliga GI-recept. Hon har samlat sommarens härligaste GI-mat – goda grillrätter, ljuvliga sommartårtor, fräscha luncher, goda frukostar och mumsiga mellanmål.

Du får också de smartaste tipsen för hur du lyckas med GI och undviker sommarens vanligaste viktfällor.

Du kan också läsa om den nya smarta snabbmaten – GI on the go! Vi listar 16 nya smarta och snabba GI-mellanmål.

Dessutom guidar vi dig till 99 ställen runtom i hela Sverige – från norr till söder – som serverar GI-mat. Perfekt guide att ta med på sommarsemestern!

Vi har också testat och korat den godaste och nyttigaste mörka chokladen!

Dessutom listar vi sju hälsokontroller du inte ska missa, ger dig en enkel så gör du-guide till snyggaste sommarmakeupen som håller för sol och bad och träningsexperten bjuder på supereffektiva övningar som ger dig platt mage och stark rygg. Du ser resultat på bara ett par veckor!

Det och mycket, mycket mer får du i det nya numret av GI&hälsa.

GI&hälsa säljs den 17-23 juni 2013. Missa inte!