Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

”Varje plastikkirurg är sin egen konstnär”

Citatet ovan kommer från en intervju med plastikkirurgen Charles Randquist som driver Victoriakliniken i fashionabla Saltsjöbaden. Intervjun är ett utdrag ur min bok Allt du behöver veta om skönhetsingrepp (Norstedts) och handlar om hur en av landets välkända plastikkirurger tänker kring sitt yrkesval. Hur spelar kirurgens egna skönhetsideal in? Varför väljer man att ägna en stor del av sin arbetstid åt att ge kvinnor silikonbröst? Och varför är det riskabelt med verkligt stora bröstimplantat?

Du hittar hela intervjun här.