Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Kom i gång!


Älska din kropp och ta hand om den. Du ska bo i den hela livet!
Att äta god och hälsosam mat och att röra på sig regelbundet är att unna sig själv att må bra.
Det här magasinet är till dig som vill göra något bra för din hälsa – oavsett om du inte tränar alls men vill börja, vill lägga om kosten och gå ner några extrakilon, som vill upptäcka en ny kul träningsform, få nya utmaningar eller pepp och inspiration.
Här hittar du effektiva och handfasta guider från Sveriges bästa hälsoexperter. Du får bland mycket annat ett kost- och motionsprogram som hjälper dig tappa sex kilo på bara fyra veckor. Och det med god och hälsosam mat som ger dig energi att orka träna. Du kan också gå dig i toppform med vårt smarta promenadprogram och du får supereffektiva hemma-övningar som tränar igenom hela kroppen på en halvtimme.
Är du nyfiken på löpning så missa inte löpningsexperternas dag- för dagschema som tar dig från sofflocket till att springa halvmilen, milen eller ett helt maraton! Dessutom listar vi årets roligaste löplopp.
Bra skor är din absolut viktigaste tränings-investering, därför har vi hårdtestat vårens nya promenad- och löparskor. Kolla vilken sko som passar dig!
Snygga och sköna träningskläder ökar träningslusten, så missa inte vår stora guide till vårens bästa köp. Vi har också guiden till säsongens nya sport-behåar för alla former.
Naturligtvis ger vi dig också koll på de hetaste nya träningstrenderna.
Det och mycket mer får du i det nya magasinet Kom i gång!
Ute i butik nu. Säljs till den 28 mars