Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Din guide till skönhetsdjungeln

Var femte svensk kvinna kan tänka sig att göra ett skönhetsingrepp. Och allt fler gör också slag i saken – och genomgår operationer eller icke-kirurgiska behandlingar med exempelvis injektioner eller laser.

Skönhetsbranschen är en djungel, och det är lätt att gå vilse bland lockande specialerbjudanden, orealistiska löften och oseriösa kliniker. Och skönhetsingrepp kan kosta stora pengar – och kan påverka din hälsa.

Därför skrev jag boken Allt du behöver veta om skönhetsingrepp som är en handbok för skönhetskonsumenter.

I morgon föreläser jag på skönhetsmässan Acadermia i Kista och tänkte bjuda på en miniguide för dig som funderar på att göra ett skönhetsingrepp av något slag. Här är ett axplock av det jag tänkte prata om:

Så väljer du klinik och behandlare.

De viktigaste frågorna att ställa till läkaren.

Vad gör man om något går snett.

Hemligheterna plastikkirurgen inte berättar för dig.

Kom och lyssna!