Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Passar GI och Viktväktarna ihop?

Fungerar det att Viktväkta och äta GI samtidigt? Denna vecka provkör jag Viktväktarnas sajt och app.
Ambitionen är att se hur användarvänliga och peppande de är. Helt enkelt om de är värda pengarna. Sen vill jag förstås se hur det fungerar att äta enligt GI-metoden, som jag gör, och viktväkta samtidigt. Matinspiration hittar jag förstås i magasinet GI&hälsa där Ulrika Davidsson bjuder på härliga recept varje månad.
Jag har inte ambitionen att gå ned i vikt eftersom jag inte längre är överviktig. Däremot har jag som mål att se om jag kan få in mer regelbundna och rejäla måltider i vardagen och få bukt med småätandet mellan målen. Men naturligtvis redovisar jag eventuella resultat på vågen – upp eller ner – ändå!
Återkommer med recension nästa vecka.