Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Missa inte senaste numret av GI&hälsa

En lång vinter är på väg mot sitt slut. Det här numret av GI&hälsa hjälper dig att fylla på energireserverna.

Vi bjuder exempelvis på tre enkla yogaövningar som gör dig pigg igen. Har du planer på vintersemester så passar vår slalomskola perfekt för den som är nybörjare eller inte har åkt på ett tag. För dig som hellre lämnar skidorna hemma tipsar vi om en massa andra spännande och sköna vinterlovs-aktiviteter – som att isklättra på vattenfall eller att njuta av en skön spabehandling.
Vi har såklart också fyllt magasinet med matinspiration och inomhus-mys. Ulrika Davidsson har tagit fram 48 nya goda och nyttiga GI-recept. Om du följer menyerna kan du gå ned tre kilo på tre veckor. Gör också testet som visar om du är en känsloätare – och få råd om hur du tar tillbaka makten över maten.
Så här års kan huden vara känslig och behöva lite extra omtanke. Så kolla in vår stora hudvårdsguide där du får veta vilken hudtyp du har, hur du bäst vårdar den och expertknepen som gör din hud fräsch och vacker.
Ta hand om hela dig med GI&hälsa!
Idag är sista försäljningsdagen i butik.
Eller säkra med en prenumeration så missar du inga nummer av tidningen! Så här gör du: http://expressen.attlasa.se/