Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Kom i sommarform med GI&hälsa

Siktar du på toppform inför beach 2012? Vi har fyllt vårt nya nummer med massor av mat- och motionsinspiration för att hjälpa dig att lyckas. Om du börjar nu har du god tid på dig!
I det här numret bjuder kostexperten Ulrika Davidsson på 51 goda GI-recept, bland annat flera härliga GI-godsaker att fylla påskägget med.
Och visste du att alla kan sänka sin kropps ålder med träning? Träning kan göra din kropp tio år yngre! Om du behöver vässa formen så ger hälsorådgivaren och tränaren Shirin Djavidi dig övningarna och livsstilsråden som gör att du kommer att må bättre och få en yngre kropp på bara tolv veckor.
Det gäller att ta hand om själen också! Många av oss lider av jämförelsesjukan och fantiserar om vad vi tror att alla andra hinner med. Det ger onödig tokstress, tycker Stressdoktorn Tomas Danielsson. I det senaste numret tipsar han om hur man blir både smart, lat och framgångsrik.
Mitt eget hälsomål i vår är att bli av med ett par envisa julkilon med hjälp av GI och att bygga upp de viktiga bålmusklerna med styrketräning. Dessutom ska jag följa stressdoktorns råd och lata mig lite mer!
Häng med GI&hälsa mot en gladare, lättare och piggare vår!
Tidningen säljs i butik 26-30 mars.
http://www.expressen.se/om-expressen/gihalsa/