Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Kom i gång!

Missa inte vårt nya magasin Kom igång! Vi har packat tidningen med 100 sidor inspiration och träningslust.
Den är till både för dig som precis bestämt dig för att börja röra på dig och för dig som redan är igång men som behöver nya tips och idéer. Här finns något för alla – busenkel smygmotion att göra på kontoret, mjukträning med yoga, en kvart om dagen-programmet som trimmar fram sommarfiguren, stor gåguide och test av bästa skorna för promenaden eller löpturen. För dig som vill ha utmaningar bjuder vi på ett träningsprogram som tar dig från soffsittare till att springa milen, stor gym- och PT-guide och koll på alla nya träningstrender som geocaching och militärträning.
Själv är jag ett levande exempel på hur träning kan förändra livet. För några år sen hade jag aldrig satt min fot på ett gym – idag är jag en träningsglad vardagsmotionär. Min träningsresa började med en envis nack- och axelvärk – som alla vi som har stillasittande jobb så ofta drabbas av. Sjukgymnastens recept var regelbunden styrke- och konditionsträning. I början var det otroligt motigt. Nu är träningen en skön vardagsvana som håller mig smärtfri. Med hjälp av träning och GI-kost har jag dessutom gått ned mer än tio kilo och fått muskler istället för fett.
Faktiskt är det så att träning gör din kropp yngre! När jag gjorde en mätning med min personliga tränare senast konstaterade han att min 40-åriga kropp hade muskelmassa och förbränning som en 25-årings. Och även om jag inte ser ut som 25-åring så känner jag mig som en! Alla goda effekter träning har för både kropp och själ kan du också läsa om i Kom igång.
Kan jag så kan du!
Häng med Kom igång – 100 procent ren energi för ett roligare, friskare och skönare liv!
http://www.expressen.se/om-expressen/missa-inte-nya-kom-i-gang/