Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Hur blir man av med gubbmagen och andra läsarfrågor

Igår chattade jag med läsarna om träning – med anledning av Expressens nya träningsmagasin Kom i gång som finns att köpa nu! Sista försäljningsdag i morgon så börja ditt nya träningsliv med att springa och köpa den!
Jag fick många intressanta frågor från våra fantastiska läsare – som hur man bäst blir av med gubbmagen, om man kan träna när man är förkyld och hur man bäst går ned i vikt.
Du kan läsa alla frågor och svar här!
http://www.expressen.se/halsa/chatta-med-anna-basen-om-traning/