Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Gå gratis till hudläkare och plastikkirurg

Nyfiken på skönhetsingrepp – litet eller stort? Just nu i början av höstsäsongen har många kliniker kampanjer och specialerbjudanden.
Skönhetsjätten Akademikliniken har exempelvis gratiskonsultation hos hudläkare eller plastikkirurg hos NK i Stockholm vid några tillfällen under augusti och september. Tiderna som gäller hittar du här:
http://www.ak.se/sv/articles/nyheter-city-kliniken/vi-erbjuder-kostnadsfria-konsultationer-pa-nk/
Visst kan det vara bra att haka på klinikernas gratiserbjudanden. Men kom ihåg att det kan vara smart att besöka några olika kliniker och läkare och jämföra innan du tar beslut. Det gäller i synnerhet om du funderar på en mer omfattande behandling eller ett större ingrepp.