Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Brist på cancerläkemedel

Läkemedelsverket går nu ut och varnar för att det kommer att bli brist på cancerläkemedlet Caely under hösten. Bristen beräknas uppstå nu i augusti och bestå året ut. Orsaken är problem med produktionskapaciteten.

Myndigheten uppmanar därför läkarna att försöka välja andra läkemedel till patienter som ska starta en ny behandling. Detta för att de som redan har läkemedlet ska kunna få fortsätta med det. Du kan läsa mer i pressmeddelandet som finns här: http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2011/Caelyx–befarad-bristsituation/