Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Det tv-tittarna inte fick se

Bakom kulisserna på humorgalan händer det saker tv-kamerorna inte registrerar.
Mest gripande var Jims reportage från Zambia. Jim har varit skeptisk till hjälporganisationer som Unicef ”går pengarna verkligen fram?” men som efter besöket i Zambia, där han sett att pengarna verkligen går fram och räddar liv, ändrat inställng totalt. Efter reportaget var inte ett öga torrt i Berns salonger, Peter Magnusson grät öppet när Jim sade ”Ge från era hjärtan”.
Kvällens skandal hittills är David Hellenius skamgrepp på programledarkollegan Kristin Kaspersens rumpa (som tv-kamerorna inte visade). Var det en inrepeterad intern signal eller ett lustfyllt infall i stunden? Vi var flera som undrade…