Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Medicinbloggen

Bakom kulisserna på humorgalan

Jag hänger sällan på kändisfester. Men här på humorgalan kryllar det av dem. Liza Marklund, Sarah Dawn Finer, Agneta Sjödin, Peter Magnusson, Anna Book mfl. Sen var det förstås massor av företagsgäster som är riktiga doldisar men som står för desto mer kapital – och bidrag till Unicef.
Här är lite av vad som hände innan kamerorna slogs på:
Konferencieren Mark Lewengood som inledde kvällen var som vanligt mumunitrollscharmig och Lill Lindfors (som med många års engagemang är Unicefambassadörernas drottning) uppträdde tillsammans med Andreas Lundstedt och ledde körsång med middagsgästerna.   
Till de (dyrt betalande, varje kuvert kostade 3 000 spänn) gästerna bjöds klassisk skagen, kyckling med ris och en (helt fantastisk) mousse på vit choklad. (Min GI-diet gick åt fanders där kan jag meddela.)