Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Malin Collin

Frisyrmardrömmen

En av de absolut sämsta grejerna med att föda ett barn är hur ens frisyr blir efter avslutad amning. Jag tappade en peruk om dagen (skänkte det till en dockmakare i Gamla stan). (Nej). Sedan börjar det tappade håret växa ut och då får man en lugg som Helena Bonham Carter i ”Big Fish”. Eller jag är inte ens där ännu. Nu står det rakt upp och jag går och kletar in stubbet med nån herrhårprodukt jag hittade i min killes badrumsskåp. Han beskrev för övrigt min frisyr ”som en keps” och det är faktiskt den mest rättvisa beskrivningen jag kan tänka mig.

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 10.30.11