Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Made of action

En försenad julkapp & en cykel som älskar att krångla!

Dagens High: Fick ett ”as(a)coolt” Vikinga/dryckeshorn i en sex dagar försenad julklapp. Men det väntan var värd. Nu är dock bara frågan vad jag ska/kan använda den till, mer än att dricka ur förstås! Förslag?

vikingahorn1

Dagens Low: Träningspasset idag var tänkt att köras på gymmet, men så blev ej fallet. 1h tuff spinning med påhejande instruktör, fick istället bytas ut emot 1h promenad i regn & slask med min vanliga tävlingscykel bredvid. Anledning? Punka på både fram & bakdäcket.

Tankarna som for runt i skallen när man gick där genom skog & mark, och kände sig som en slagen krigare att ha missat årets SISTA spinningpass, var inte helt positiva kan jag medge. Jag tror säkert att de flesta av er cykelägare säkert känner igen sig på ett eller annat vis. Cykeln kan vara människans bästa icke-levande vän & transportmedel på många sätt och vis (man får ju både motion och förstör ej jorden med några avgaser), när den väl funkar.

Men när den INTE gör det däremot… kan den plötsligt förvandlas till ens värsta fiende. I alla fall innan man lyckats hitta & lagat felet. När den väl skiner & och rullar framåt återigen, kan man ju inget annat än att älska den!

usflagstaff1

(I USA var cykeln en vän, nu sätter den en bara i kläm)

Nåja, oavsett vad för problem man har/har haft idag så är det bara att lägga dem åt sidan nu. Snart börjar ju ett glatt, nytt spännande år med alla nya nyårslöften som är till för att hållas… Eller tja, har väl själv aldrig varit särskilt bra på att hålla mina löften. Så länge man bara försöker & är nöjd med hur man lever vardagen, med eller utan löften, spelar de ju ingen större roll!