Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Made of action

Löpning när den är som bäst

Snö & kyla? Who cares. Vind & rusk? Yeah yeah. Trötta tankar & känslan av att bara vilja stanna kvar inne i värmen? Ignore those feelings and just DO it.

blogg33

Att ta första löparsteget ut i snöns rike är alltid lika svårt och ångestladdat. Inte minst när man har en tung väska på ryggen (bilden nedan), vars innehåll är ca 10kg vedträ, för att göra utmaningen större & träningen tuffare.

blogg3

Men när första & andra steget väl är taget, då man går ifrån att vara energilös och stillastående till att känna hur ”kämpar-glöden” inom sig börjar växa när man väl fått upp farten, finns det inget som stoppar en.

1,2km, övergår nästan omärkbart till 1,2mil när man susar fram över snötäckta gator och stigar. Djupa, snöfyllda steg efter steg.

Pulsen är på topp, kylan är i ”bott”, och den känslan man får när man väl börjar se (eller känna) hur ens slutdestination för löprundan närmar sig… Amazing!

För oavsett hur vältränad du är sen tidigare, så tror jag nog att majoriteten av folket håller med mig om att känslan när du väl nått målet efter en riktigt tuff träning, är en utav de ABSOLUT bästa känslorna du någonsin har upplevt. Ingenting känns omöjligt efter det, utan allt står öppet och är redo att ”erövras”!