Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lotta Gröning

Var är Stefan Löfven?

Regeringen måste bli tydligare. De sitter i sammanträde idag och jag hoppas att det enda som inte kommer ut av mötet är att gränskontrollerna ska förlängas till den 20 december.
I det läge som nu råder bör gränskontrollerna vara kvar. Det borde vara självklart på att vi har koll på vilka som kommer in i landet. Leif G W Persson sa häromdagen att vi har minst 1000 personer som tränade och kapabla att utföra terrordåd i Sverige. Det blir lite märkligt att beredskapen höjs officiellt för en person. Ingen media granskar. Självklart ska vi inte bli rädda men det förutsätter en tydlig dialog med människor. Inte som nu utgå ifrån att vi både är okunniga och rasister.