Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lotta Gröning

Var är Stefan Löfven?

Regeringen måste bli tydligare. De sitter i sammanträde idag och jag hoppas att det enda som inte kommer ut av mötet är att gränskontrollerna ska förlängas till den 20 december.
I det läge som nu råder bör gränskontrollerna vara kvar. Det borde vara självklart på att vi har koll på vilka som kommer in i landet. Leif G W Persson sa häromdagen att vi har minst 1000 personer som tränade och kapabla att utföra terrordåd i Sverige. Det blir lite märkligt att beredskapen höjs officiellt för en person. Ingen media granskar. Självklart ska vi inte bli rädda men det förutsätter en tydlig dialog med människor. Inte som nu utgå ifrån att vi både är okunniga och rasister.