Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lotta Gröning

Vad tänker regeringen???

Flyktingströmmar och IS tar på relationer mellan länder och politiker som inte kan lösa några problem. Jag noterade att det behövdes bara ett snabbt möte för att alla EU-länder skulle ansluta sig till Frankrikes krig mot IS. Men det har tagit år för dem att enas om solidariteten med dem som flyr för sina liv. De har inneburit kaos, stort lidande och inte minst att terrorister haft fri lejd in i Europa.
Därtill blev SD i Metros opinionsundersökning häromdagen Sveriges största parti.
Regeringen förlänger gränskontrollen till 11 december samtidigt som Säpo letar terrorister i landet. Hur tänker regeringen i den här situationen och särskilt med utgångspunkt från nuvarande säkerhetsläge. Varför har ingen frågat dem???