Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vad tänker regeringen???

Flyktingströmmar och IS tar på relationer mellan länder och politiker som inte kan lösa några problem. Jag noterade att det behövdes bara ett snabbt möte för att alla EU-länder skulle ansluta sig till Frankrikes krig mot IS. Men det har tagit år för dem att enas om solidariteten med dem som flyr för sina liv. De har inneburit kaos, stort lidande och inte minst att terrorister haft fri lejd in i Europa.
Därtill blev SD i Metros opinionsundersökning häromdagen Sveriges största parti.
Regeringen förlänger gränskontrollen till 11 december samtidigt som Säpo letar terrorister i landet. Hur tänker regeringen i den här situationen och särskilt med utgångspunkt från nuvarande säkerhetsläge. Varför har ingen frågat dem???