Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lotta Gröning

DÖ är som en våt filt över politiken.

Decemberöverenskommelsen är ständigt ifrågasatt. Nu är det många inom KD som vill ha bort den. Dö var Stefan Löfvens största seger och alliansens strategiska haveri. Alliansen var förlorare, partiledare slutade, de ville ha tid att slicka såren och hitta sig själva. De fick barn och har föräldraledigt. Ja de ville ha fyra år utanför den politiska hetluften. Löfven tog inte chansen. Hans regering är för svag för storverk och strategiskt tänkande. Resultatet av DÖ är en politisk situation som saknar motstycke. Tomt, innehållslöst, brist på långsiktighet och visioner och framför allt en samling partier som bara drömmer om att få makten vid nästa val. Så det värsta lösningen de har på problemen är det samma som under 70-talet. Suck!