Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lotta Gröning

Barnbarn är väl inget att ta ansvar för!

Ursäkta alla ni svenskar som fullkomligt struntar i vad ni äter och inte bryr er om att ni knaprar på häst med tunga mediciner i kroppen. Hur ser ni på tillvaron på lång sikt? Hur tänker ni när det gäller era barn och barnbarn? Att bli sjuk av mat är kanske inte ert problem just nu.
Men sanningen är den att Sverige är det land i Europa med minst inhemsk produktion av livsmedel. Vi är helt beroende av en internationell storskalig industri som i jakten på pengar skiter både i djuren som vi ska äta och i oss människor som äter dem. Men jag skyller inte på industrin, jag tycker vi själva har ett ansvar. Dumma ja det är vi. För makten att förändra det har vi
skriver en upprörd Lotta G
Förresten hästköttet kryddat med mediciner gjorde Scan nötrulle av. Vi har redan ätit upp eländet.
Några kanske rent av får det på nyårssupén!