Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lotta Gröning

Problem i politiken

De etablerade partierna har problem. Det är inte bara jag som tycker att det håller på att hända något med de politiska partierna. Jag har en känsla av att de tappar mark
och blir allt mer ointressanta. Jag blir lite bekymmrad över att det så lite framförhållning, man upprätthåller samhället men utvecklar det knappast. Siktet är inställt på nästa budget. Ansvaret sträcker sig på sin höjd över den tid som de innehar makten. Sedan kan politiker som opposition kritisera beslut de själva tagit initiativ till. Problemlösningar är det ont om, se bara på reaktionerna på Husbyupploppen.