Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lotta Gröning

Lägg ner Sverige???

Ibland finns det anledning att fundera över vad som händer med Sverige. Från de högsta makthavarna till underhuggarna i statliga affärsdrivande bolag. Bara det faktum att Sverige skänker bort sina naturtillgångar varnar om inkompetens och oaktsamhet gentemot gemensamma tillgångar. Det räcker med att konstatera att Norge är världens rikaste land tack vare att politikerna sett till att oljepengarna blir kvar i landet.
Jag fick ett roligt citat av Mark Levengood från min kompis Monica på Facebook.
”SJ slutar sälja biljetter ombord på tåg.
Helt följdriktigt, tågen går ändå inte.
Slå ihop SJ och SAS till Sjas och vifta iväg passagerarna!”