Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lotta Gröning

Juholt

är både lysande och oroande. Han är en naturtillgång när det gäller talekonsten, han har humor och visioner. Han vågar ta i svåra frågor. Jag gillar att han ska lösa rätt till heltid för alla som vill. Äntligen. Jag gillar att tar itu med dessa katastrofala avregleringar inom tågtrafiken och elmarknaden. Jag hyllar att han börjar tala om de fattiga barnen och hoppas att det är allvar denna gång.

Men min oro gäller omvärldsanalysen. Där blir jag mörkrädd. Det är gamla strukturer som ska leda utvecklingen, tjänstesamhället finns inte. Framtidsanalyser tror han inte på.