Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Carl Bildt

hade sommarprogrammet igår. Jag hörde inte hela men han pratade visst om Sten Andersson som bland annat var utrikesminister och partisekreterare inom S. Jag träffade på Carl Bildt i Visby under Almedalsveckan. Carl Bildt är en person som håller igång.  Han är både roligt och trevlig. Jag fick snabbt skvaller om Bildt att han sjungit Internationalen på den politiska allsången. När jag fick syn på honom i Expressens valstuga ställde jag genast frågan; Sjöng du internationalen häromdagen på allsången. –Sjöng och sjöng, svarade Carl Bildt, jag nynnade mest.  Men erkänn att det är en fin melodi.

Vad ska De nya moderaterna sluta? Per Schlingmann och Fredrik Reinfeldt hyllade också det socialdemokratiska metoderna för att bygga en folkrörelse särskilt metoden att knacka dörr. Det var ypperlig konstaterade båda dessa herrar.