Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Saab

Har ni noterat den totala politiska tystnaden som nu råder om Saab. Från alla håll. Inget hojtande om att företaget ska räddas.  Det politiska tonläget förändrats radikalt. Det var inte så länge sedan som vänsterpartierna i princip krävde att staten skulle ta över. Men tystnaden kanske inte så konstigt? Saabs kris har varat länge och många bara väntar på konkurs.Det sista partiledarna sa till det anställda var att det beklagade att de inte fick lön till semester och midsommarafton. Det är förskräckligt. Inte heller underleverantörer har fått några pengar. Och byggnaderna verkar svåra att sälja. Ändå finns det många särskilt i Trollhättan som har drömmen kvar om Saab som ett framgångsrikt företag.