Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Diverse

Jag skickade min bok till min redaktör i tisdags i förra veckan. Jag har fortsatt att jobba med personregister och käll- och litteraturförteckning. Därefter  kom jag in i en sinnesstämning som sa att jag vill inte göra någonting. Jag vill bara sova. Jag blev helt slut och i går var en förskräcklig dag i den bemärkelsen. Ändå var det vacker väder och jag gick ut i skogen för att plocka svamp, men jag var så trött. Fina trattkantareller hittade jag i alla fall. Min mamma hade gjort en ljuvlig äppelpaj av våra åkerö äpplen. Lovisa lekte med en kompis.
Jag såg att socialdemokraterna i Tyskland gjort en katastrofval. Att Mona Sahlins förtroendesiffror är riktigt dåliga och att polisen börjar nysta upp helikopterrånet. Jag tänkte på Leif G W Perssons ord. Polisen fångar dem alltid. De sitter snart i fängelse men pengarna kommer vi inte att hitta.
Han vet en del den där Leif G W.
Nu funderar jag på vad jag ska skriva nästa bok om. Det är väldigt roligt att skriva böcker.