Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tråååkigt

Varför har jag så svårt att brinna för fastighetsskatten? Jag bara undrar, stort hus har jag också så egentligen borde jag åtminstone ha ett litet intresse. I Bergslagen är inte fastighetsskatterna så höga och det kan vara en av förklaringarna. Jag bekymrar mig betydligt mer för kyrkoskatten. Det är mycket pengar jag betalar till kyrkan och det retar mig att det inte är en fast medlemsavgift. Jag är inte mer religiös därför att jag har en högre inkomst. Jag är inte religiös alls när jag tänker efter.

Sedan funderar jag över de röd-grönans partistrateger. Varför i herrans namn gör de ett utspel om fastighetsskatten??? Jag förväntade mig något större, något som gladde mig och förvånande mig, något som gav mig en liten ynklig känsla av hopp och förväntan. Men så blev det inte.

Björklund spelade förresten ABBA låtar före talet. Det var nog det bästa den kvällen. Jag tänkte på Benny Andersson som gav en miljon till Schyman i EU-valet.