Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tillbaka från framtiden

sitter åter i pressrummet efter ett en debatt om skolan. Nu ska Marie och jag fundera över morgondagens tidning. Socialdemokraterna och dess samarbetspartier har just haft pressträff och lanserat nya tankar om fastighetsskatten. Känns inte sä där värst upplyftande. Jag undrar hur många som bryr sig om fastighetsskatten egentligen. Vid förra valrörelsen var just fastighetsskatten alliansens trumfkort i Almedalen. De röd-gröna kör tydligen samma spår.
För alliansen blev fastighetsskatten ett problem, minns jag. Inte alls vad som förväntades av partistrategerna.

Egentligen funderar jag över hur partistrateger tänker.
Sia glassen är gudomlig. Den finns ett ställe med över 100 smaker.
Men nere vid presscentret är mackorna slut.
Om jag vore Blondinbella skulle ja ta en bild på den tomma brickan antar jag.