Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Reaktioner på mina inlägg

kommer från olika håll. Så här skriver Kjell.
Hej!
Intressant synpunkter i söndagens Expressen!. Inte minst då frågan ”För vem finns Försäkringskassan”. Efter att ha varit egenföretagare i drygt 30 år,så har jag egentligen inte haft så mycket med kassan att göra. Sjuk kunde jag ju egentligen inte vara!.
Men nu till problemet. I början av maj kom meddelandet om vilket belopp som skulle betalas ut fr o m maj. Där saknade jag plötsligt uppgift om bostadstillägg på över 3000:-!. Telefon till kassan för att få ett svar. Efter en köplats på över 100 så kom jag fram och fick beskedet,att det var nio veckors behandlingstid!. 
 9 veckor!.
Ok,jag såg fram mot dubbelt BTP i juni då. Juni kom,och FORTFARANDE fanns inget BTP!. Jag är en lugn person,men detta var droppen!. Jag gjorde därför omedelbart en JO-anmälan mot Försäkringskassan.
 
Ringde igen och kom fram till en person som tog fram mina uppgifter direkt och menade,att de skulle kunna komma ett besked ”nästa vecka” dvs förra veckan. Ingenting!.
 
Frågan är också,om man inte har rätt till ränta på pengarna. Om ett privat företag skulle utträda på samma sätt mot sina kunder,så skulle de vara borta från marknaden direkt!!
 
Bristande information,dålig ledning och bristande konsekvensanalys!
Så du har helt rätt i din fråga; ”För vem finns Försäkringskassan”?????

Med hälsning från den svenska sk välfärdens baksida!
Kjell.

Det är ju bara att hålla med. Det borde vara olagligt att behandla människor så här.