Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lotta Gröning

Mutter och Maud

Ännu en dag i Almedalen. Jag har diskuterat bildning och fått mingelmat. Lite goda fruktspett och finfin ost. Jag har pratat med kompisar och skrivit artikeln för i morgon. Det är varmt och nu väntar Almedalen på Maud Olofsson.
Annars är det över 1000 olika seminarier att fundera över. Jag stötte på Stig-Björn Ljunggren som skrattande konstaterade att sosseetablissemanget blev inte av med dig i alla fall. Kanske hade de hoppats på det.
Det ekonomiskt politiska seminariet som socialdemokraterna ordnade var mer en pressträff muttrade folk.

Det är inte lätt att vara alla tillags.