Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

I morgon är det Maud Olofsson

i Almedalen. Jag gillar Maud på många sätt, men jag tycker hon är tjatig ibland. Nu vill centerns ungdomsförbund att moderpartiet slår sig samman med folkpartiet. Det var det absolut roligaste jag hört på länge. Jag fick mig ett gott skratt. Resultatet blir en tvestjärt. Det enda de båda partierna har gemensamt är att de båda är en svans till moderaterna. Jag undrar om folkpartiet vet vad en bonde är? Lokal utveckling finns det överhuvudtaget i deras vokabulär?

Nu ska jag säga så här missförstå mig inte, jag gillar liberaler. De har betytt mycket för utvecklingen i Sverige, men just nu är de i kris. Det blir så när alla partier blir folkpartister då måste folkpartiet hitta en ny nisch och det är inte så himla lätt.