Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Björklund ack ja

Jag lyssnade på honom i Almedalen. Jag minns att han för något år sedan anklagade Lars Ohly för att hålla samma tal. Då granskade media Björklund och fann att han betydligt fler gånger än Ohly sa exakt samma sak. Dagens Björklund hade jag hört förr. Först 15 minuter skäll på oppositionen, sedan skolan förstås. Ungdomsarbetslösheten halkade han in på vilket givetvis slutade i skolan. Så skäll på oppositionen och sedan tillbaka till skolan.
Längst fram stod folkpartister och jublade. Jag funderade länge över vad. Det kan knappast ha varit något Björklund sa. Han pratade om framtiden – den var oerhört viktig sa han förutsatt att vi fick ordning på skolan.

Jag var med i ett seminarium tidigare på dagen om skolan. Där fanns också P J Anders Linder. Han lovordade Björklund för att vara nytänkande, dynamisk och orädd.
Tänk så olika man kan tycka.