Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Linda Skugge

Klockren Belinda

Klockren analys av Belinda i dag.
”Jag tror inte Sara går på klubb. Jag tror inte Sara feströker. Jag tror tyvärr att Sara lever väldigt mycket som hon lär och det är just det som är så tråkigt. Människor som inte hycklar. Inte ljuger. Inte väljer fel.
  Jag står inte ut med människor som inte släpper ut sitt svarta os utan hela tiden gömmer sig bakom hembakat pumpabröd.”

Och där har vi svaret på varför ni hatar mig så. För att jag är en Sara.
Nej, jag tar inte en kaka till. Jag äter aldrig onyttigt. Jag super aldrig till. Jag gör aldrig några klantarselsaker. Jag är torr som fnöske och jag hämtar mina barn först av alla.