Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Linda Skugge

Abort=befrielse?

Åsa Linderborg om Isobels nya bok:

”Abortförsvararna behöver både den rationella medicinska expertisen och filosoferna som diskuterar huruvida allt levande verkligen är mänskligt. Tyvärr behövs också den smärtsamma personliga erfarenheten, vittnesbördet om att beslutet var svårt. Fortfarande saknas den kvinna – och man – som vågar beskriva aborten som en befrielse, utan ånger och försvarstal om att man egentligen älskar barn och skulle ha blivit en bra förälder.”

Men vem tycker att abort är en befrielse?