Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Linda Skugge

Fina Robert Weichbrodt

Jag brukar inte läsa dödsannonser av en enda anledning, jag står inte ut med tanken på alla små barn som dör. Men i dag slogs tidningen upp just på en dödsannonssida och där stod det att Robert Weichbrodt hade dött.
Vår älskade pappa, stod det.
Nej nej, det får inte vara han! tänkte jag. Inte Robert Weichbrodt. Det var ju bara några dagar sen han mailade mig. Lika smart och snäll som alltid. Han har mailat till mig då och då under flera års tid och jag kände honom inte alls men fick uppfattningen av honom som en otroligt fin pappa. Han verkade vara en sån där vettig och bra man som verkligen är nära sina barn.
Och så skrev han jämt så himla roligt och smart.
Och nu är han död. Han fick en hjärtattack häromdagen. 40 år gammal. Det är inte särskilt rättvist.

Han hade en bra blogg, sista inlägget är den 15 maj.

Lev i nuet.
Jag kan inte det. Måste börja leva i nuet.

Ska skriva en krönika som ska lämnas i morgon. Det känns ju meningsfullt just nu.