Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ett nytt land

Har ett norskt tangentbord idag, tænkte inte på att jag borde tagit med ett svenskt nær jag flyttade så ni får leva med det idag, hehe..

Før drygt tio dar sen hoppa jag på tåget i Sundsvall mot Arlanda, væl dær vart det ett flyg till London och en officiell utvandring. Det kændes som det børjade bli dags att hitta på något, att leva sjælv som pokerspelare børjade bli lite trist då alla IRL polare ær gamla nog att børja knega så att sluta upp med andra pokerspelare kænns rætt roligt faktiskt. Det finns væl inte så mycket plo spelare i Svergie heller så det ska bli roligt att få lite delade syner på hur man ska spela det hær mystiska spelet OMAHA.

Førsta veckan har varit rætt chill, jag bor med ett gæng norrbaggar mitt i centrala london i en rætt trevlig våning. Kanske 1000m till Big Ben och nått liknande till Buckingham Palace. Inte hunnit med så mycket sightseeing men vi kækade en 8a-rætters på Gordon Ramsay 3 stjærniga lokala hak hæromdan, vinet flødade med ett glas till varje rætt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var ialf seminojjig nær det skulle flippas mellan åtta man om notan, slank dock imellan och det vart gratis. Vi såg en NBA match på O2 med, det va riktigt fett æven om man sonade ur efter sjætte Bud lighten på tapp, vårt bett satt ialf och det vart en kanonkvæll.

Mer æn så har faktiskt inte hænt, varit ton av action på Svenskaspel så har i princip inte læmnat lægenheten vid några tillfællen eftersom det vart action dygnet runt i princip. Gått fantastiskt bra med, plussat nått i stil med 30 EPT inkøp. Vi kan væl ta alla resultat osv i turnerings inkøp från och med nu, det ær ju helt uppenbart att turningar ær det enda som ræknas. Poker utan tur ær det væl ingen som bryr sig om, right? Att inga CG spelare vart nominerade till årets svenska pokerspelare ær ett skæmt, sjukt jævla lojt och fantasiløst av juryn. Då ska jag påpeka med att jag absolut inte anser mig sjælv som en kandidat, mitt 2013 søg. Dæremot finns det en bunt duktiga svenskar vart årsresultat skulle va en timmes arbete att få fram, Willasha kænns ju ialf som en helt jævla solklar nomenering. Att va en drake 2013 på 50/100 100/200$ nlhu som spelar mot alla som vill vågar och kan, det kænns som att media inte greppar hur otroligt tungt det faktiskt væger. Men pokermedia verkar forsætta gøra det lætt før sig och rada upp ænnu en bunt sømnpiller, min røst gick dock till Yitalo som gjort sig otroligt førtjænt av denna solklara nomenering och seger, wpwp.

over n out /////ISILLYDrunK